Verkeersschool Flammeus

De kracht van Verkeersschool Flammeus ligt in de individuele benadering van iedere cursist. Het is maatwerk in plezierige en ontspannende sfeer. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten het gevoel krijgen dat de lessen perfect aansluiten bij hun vorderingen, zodat zij zich optimaal en zelfbewust kunnen voorbereiden op het halen van hun rijbewijs.

Het verkeer wordt steeds drukker. Auto rijden is niet alleen plezier maar brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Voor jezelf, je familie of kennissen die in je auto zitten maar ook andere verkeersdeelnemers. Behalve rijvaardigheid staat veiligheid daarom bij ons hoog in het vaandel.

Vanaf de eerste les tot en met het behalen van het rijbewijs wordt iedere kandidaat intensief begeleid. Samen met de instructeur de weg op gaan betekent de auto leren besturen, de juiste beslissingen nemen in verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen als file parkeren, bocht achteruit of de hellingproef onder de knie krijgen.

Ook voor degenen die al een rijbewijs hebben –maar een tijd door omstandigheden niet hebben kunnen rijden- willen wij graag de helpende hand bieden. Met een aantal praktijklessen is het al snel mogelijk om met vertrouwen weer veilig aan het verkeer deel te nemen. Onze naam Flammeus (vlammend) staat voor de passie waarmee onze verkeersschool professioneel en op hoog niveau begeleiding geeft aan iedere cursist die zich bij ons aanmeldt.