Verkeersschool Flammeus is lid van BOVAG!

Professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie, daar wil de Bovag voor staan in de rijschoolbranche. Daarom hanteert de BOVAG strenge lidmaatschapseisen voor rijscholen. Het is dan ook in uw eigen belang om goed te kijken of uw rijschoolkeuze wel een Bovag lid is.
Rijscholen, die om welke reden dan ook geen BOVAG lid zijn, hebben uiteraard niet onderstaande verplichtingen en worden niet gescreend.

Een van de nieuwe eisen is dat BOVAG-rijscholen van al hun instructeurs een Verklaring Omtrent Gedrag op het gebied van onder meer fraude, verkeer en zeden moeten overleggen.  BOVAG is van mening dat de ouders van de voornamelijk minderjarige rijles-kandidaten erop moeten kunnen vertrouwen dat hun zoon/dochter en hun geld in goede handen zijn.

Daarnaast hebben aangesloten rijscholen de plicht te voldoen aan een gemiddeld goed slagingspercentage. Periodiek worden de BOVAG-rijscholen door een onafhankelijk bureau gecontroleerd. Uiteraard voldoet Verkeersschool Flammeus aan alle eisen die de BOVAG ons stelt en willen we zelfs nog beter zijn.

Algemene voorwaarden